Divendres 4 d’abril es presenta El plagi, novel•la guanyadora del XVè Premi El Lector de l’Odissea

15/03/2014
  • La sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollirà la presentació oficial de l’obra de Sílvia Romero

    La novel·la escollida pels cent lectors que conformen el premi literari acaba de ser publicada a la prestigiosa col·lecció A tot vent d’Edicions Proa, i el proper 4 d’abril serà presentada en un acte públic i obert a tothom, a les 20:30 hores. La seva autora, Sílvia Romero, estarà acompanyada per l’escriptor Vicenç Villatoro, qui compartirà la seva lectura de l’obra, i de l’editor de Proa, Josep Lluch, i na Mercè Soler com a representant dels cent lectors. També hi seran presents els representants del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament de Vilafranca, que són les institucions que col·laboren en l’organització d’aquest certamen.

    El plagi novel·la l’ambició i la recerca de l’èxit a partir d’uns personatges que, tot i viure dues èpoques diferents, comparteixen secrets i ambicions. Les protagonistes són dues dones, una escriptora i una periodista, que tenen una ferma voluntat d’arribar a dalt de tot i faran l’impossible per aconseguir-ho. És una història que prèn força de manera exponencial a cada pàgina i adquireix unes dimensions que envolten al lector i aconsegueix atrapar-lo en una lectura difícil de renunciar-hi.

    La presentació d’El plagi posarà punt i final a la quinzena edició del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea, on enguany hi han participat 31 autors amb les seves obres i un centenar de lectors que són els qui les han llegit, les han valorat i n’han escollit la guanyadora.

    Una edició especial

    En motiu del 15è aniversari del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea s’ha publicat una edició especial i limitada del llibre, amb una portada ad hoc, composada per Aleix Jové, alumne de l’Escola d’Art Arsenal. Jové va guanyar el concurs intern que va fer l’Arsenal i la seva portada va ser l’escollida entre les moltes que es van presentar al certamen. Aquesta edició del llibre només es pot trobar a la llibreria l’Odissea.

     

    Sobre l’edició especial

    La Fura: http://lafura.cat/noticies/larsenal-vilafranca-fa-portada-del-premi-lodissea

    RTV Vilafranca: http://www.rtvvilafranca.cat/actualitat/article/lestudiant-de-grafica-publicitaria-de-larsenal-aleix-jove-ha-dissenyat-la-portada-del-llibre-del-15e-premi-el-lector-de-lodissea

    La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/local/vilafranca/20130507/54373878643/el-premi-el-lector-de-l-odissea-celebra-els-15-anys-amb-la-publicacio-d-una-edicio-especial-de.html

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades