Presentació d'ANATOMIA DE LA MEMORIA

19/03/2014
  • Eduardo Ruiz Sosa vindrà a la llibreria a presentar la seva novel·la Anatomía de la memoria, que acaba de publicar recentment l'editorial Candaya. Ho farà acompanyat d'Anna Tomàs Mayolas i dels editors penedesencs el proper dissabte 12 d'abril a les 19:30 hores a la llibreria l'Odissea.

    Anatomía de la memoria és una novel·la sobre la necessitat de la rebelió i la memòria, en un món malalt de violència, desolació i oblit, una aventura que tant pel contingut com per la seva forma, no deixarà a ningú indiferent. 

    Eduardo Ruiz Sosa (Mèxic, 1983) va obtenir la Primera Beca de Creació Literaria Han Nefkens, que atorguen la Fundació Han Nefkens i la Universitat Pompeu Fabra. Ha escrit diferents obres narratives, principalment contes, i aquesta és la seva primera novel·la. Va estudiar Enginyeria Industrial i és doctor en Història de la Ciència.
    L'any 2007 va guanyar el
    Premio Nacional de Literatura Inés Arredondo amb el llibre La voluntad de marcharse, i textos seus han aparegut a diferents antologies, entre elles Emergencias. Amb altres autors coordina la revista digital www.lajuntadecarter.com.

    Llegeix un fragment d'Anatomía de la memoria

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades