Tres veus de referència de la poesia catalana actual es trobaran a Vilafranca

01/07/2014
  • Felip Costaglioli, Daniel Busquets i Ester Andorrà s’acostaran al Penedès per presentar els seus darrers treballs, que respectivament són: Aprendre, El clímax i Afamats. Tots tres els han publicat recentment a la col·lecció Alabatre de l’editorial Labreu, punta de llança de les noves veus poètiques catalanes.

    L’acte tindrà lloc el dimecres 9 de juliol a les vuit del vespre al pati d'El Taronger i els tres autors comentaran els seus llibres i en recitaran fragments en un acte obert a tothom.

    El climax de Daniel Busquets es una mirada breu, sensual i descarnada, d’una aparent dolçor que esbudella per tal d’acarar-se a la condició humana, una mirada que les circumstàncies de la vida i la paciència a publicar, tot el sediment, han transformat en veu. Una veu crua i honesta.

    A Aprendre Costaglioli ens parla de la dolorosa maduresa, del viure com a emblema dedicat a la frontera i a l’extrem. Perquè sap que a cada vers s’hi deixa la vida. Per a ell la paraula és una perillosa responsabilitat.

    A Afamats Ester Andorrà fa un memorial del cos, una biografia dels sentits on l’experiència es transforma en esdeveniment poètic mitjançant la depuració del llenguatge i de la conversió de la paraula en imatge.

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades