¡Así de grande!

05/03/2015
  • El llibre m’ha agradat molt!!

    La trama ens sitúa en el segle dinou a Chicago en un moment de creixement econòmic a nivel d’indústria i negocis bancaris, en un moment d’auge d’una societat sofisticada i rica, en contraposició amb el món rural descrivint concretament una comunitat d’origen holandès, ubicada als afores de la gran ciutat.

    Narra la història d’una noia elegant amb una vida regalada, que es veu, a partir de la mort del seu pare, amb qui vivia, a dur una vida completament diferent a tot el que ella havia pogut preveure. El món se li capgira. Però la fortalesa, l’alegria, l’amor per l’aventura, el coneixement, l’admiració per tot, el desig de la bellesa en totes les coses, (tot plegat herència del seu pare, d’alguna manera) que respira sempre, fa que la seva existència sigui plena, útil, bona. La narració parteix de la vida d’aquesta dona emprenedora, (avançada a l’època) i entronca amb la vida del seu fill. Un fill amb visions diferents, contaminat per l’entorn luxós al que té accés, però que realment acaba trobant el camí, tot el bo de la mare, sense que la mare hagi imposat res, ell ho va descobrint a través de diferents situacions i personatges.

    Una obra preciosa!!!

    L’estil de la narració és molt fluïd i modern, les descripcions són justes i amenes. La història atrapa des del primer paràgraf, pel que explica i per com ho explica.

     

    Hi ha referències literàries que la protagonista (que ha llegit molt) menciona al llarg de la història, relacionant situacions i persones de la seva vida, amb situacions i personatges literaris.


    ¡Así de grande! - Fitxa del llibre


    Mònica Gispert, mestra i lectora

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades