Doble projecció del documental ELS LLIBRES I ELS DIES

31/03/2017
  • DOCUMENTAL

    ELS DIES I ELS LLIBRES. LES EDITORIALS I LLIBRERIES INDEPENDENTS A CATALUNYA


    Cineclub Vilafranca: projecció documental Els llibres i els dies

    Dimarts 18 d'Abril de 2017 a les 20.00, a la Sala Zazie. Entrada lliure.


    Televisió de Catalunya, Canal 33: emissió documental Els llibres i els dies

    Dissabte 22 d'Abril de 2017 a les 23.00


    Els llibres i els dies. Les editorials i llibreries independents a Catalunya. Documental de caràcter divulgatiu adreçat al públic en general. Idea i producció de l'Odissea Associació Cultural. Un projecte iniciat el març del 2015 i finalitzat el desembre del 2016 amb la participació de la Cooperativa de llibreries Bestiari, l'Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, la Institució de Les Lletres Catalanes i la Diputació de Barcelona.


    Equip artístic i tècnic:

    Pep Puig, guió i realització

    Carmel Carrillo, producció

    Àlex Cassanyes, música

    Joan Montserrat, gravació de música i postproducció d'àudio


    Continguts

    Els llibres i els dies és una pel·lícula coral, un documental que dóna veu i parla del dia a dia dels llibreters i editors independents catalans, de les seves rutines i preocupacions. A través de diversos testimonis el documental descriu la situació actual que travessa el llibre i la necessitat d'adaptar-se als canvis provocats per la crisi econòmica i l'arribada d'internet.

    El documental mostra també, a través del seguiment del procés d'edició de dos llibres de les editorials independents Raig Verd i Edicions del Periscopi, la part menys coneguda del món editorial, la dels oficis intermedis que hi ha entre l’editor i el llibreter. Un món ric i divers que incorpora nombroses professions: corrector, traductor, maquetista, il·lustrador, impressor, distribuïdor, o comercial, entre d’altres.


    Objectius

    Els llibres i els dies vol ser un espai de reflexió sobre les principals qüestions del sector editorial a Catalunya i constata, a través de col·lectius com la Cooperativa de Llibreries Bestiari i l'Associació d'Editors Llegir en Català, que la millor manera d'afrontar el futur és treballant junts. Finalment el documental és també un reconeixement a la feina vocacional i ben feta dels petits llibreters i editors del nostre país i una invitació a apropar-nos als llibres i la lectura.   

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades