El anticuario, de Gustavo Faverón

20/04/2015
  • EL ANTICUARIO és un nou encert a celebrar de l’editorial Candaya en dos sentits:

    Per una banda, seguint  amb les seves habituals i agraïdes aportacions d’escriptors americans, el descobriment aquest cop de GUSTAVO FAVERÓN PATRIAU, escriptor peruà resident  als Estats Units i professor a Bowdoin College a Maine, i dotat d’una capacitat de fabulació  intel·ligent i extraordinària,  impregnada  per una realitat recorrent i inevitable del que ha viscut, estimat i patit. 
    D’altra banda,  EL ANTICUARIO,  una autèntica joia de novel·la,  ens proposa, amb una implicació absorbent per al lector des de la primera pàgina, una historia dual d’amor i amistat incondicional, de bogeria  i emoció carregada de literatura i on la paraula adquireix un protagonisme deliciós i cuidat al servei de la història i  com a aliment d’uns personatges que viuen entre la  realitat cruel del país i els espais invisibles i necessaris de la literatura.

    Carmel Carrillo

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto