Tres veus de referència de la poesia catalana actual es trobaran a Vilafranca

01/07/2014
  • Felip Costaglioli, Daniel Busquets i Ester Andorrà s’acostaran al Penedès per presentar els seus darrers treballs, que respectivament són: Aprendre, El clímax i Afamats. Tots tres els han publicat recentment a la col·lecció Alabatre de l’editorial Labreu, punta de llança de les noves veus poètiques catalanes.

    L’acte tindrà lloc el dimecres 9 de juliol a les vuit del vespre al pati d'El Taronger i els tres autors comentaran els seus llibres i en recitaran fragments en un acte obert a tothom.

    El climax de Daniel Busquets es una mirada breu, sensual i descarnada, d’una aparent dolçor que esbudella per tal d’acarar-se a la condició humana, una mirada que les circumstàncies de la vida i la paciència a publicar, tot el sediment, han transformat en veu. Una veu crua i honesta.

    A Aprendre Costaglioli ens parla de la dolorosa maduresa, del viure com a emblema dedicat a la frontera i a l’extrem. Perquè sap que a cada vers s’hi deixa la vida. Per a ell la paraula és una perillosa responsabilitat.

    A Afamats Ester Andorrà fa un memorial del cos, una biografia dels sentits on l’experiència es transforma en esdeveniment poètic mitjançant la depuració del llenguatge i de la conversió de la paraula en imatge.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto