• LOS REINOS OLVIDADOS DE ESPAÑA

    MENA, JOSE MARIA DE PLAZA Y JANES Ref. 9788401347887 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Son reinos cuyos nombres ni nos suenan. ¿Quién se acuerda del reino de Sobrarbe en los Pirineos o del de Todmir en Andalucía que sobrevivió a la invasión árabe del año 711? ¿Cuántos conocen el reino cristiano de Reiyo situado en la sierra de Málaga en plena España musulmana?La historia del reino de ...
    Ancho: 155 cm Largo: 237 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    20,90 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 001032
    • Col·lecció : OBRAS DIVERSAS
    • Nº d pàgines : 272
    • Ilustradors : / 00000
    • Traductors : 0240004820000
    • Autors : MENA, JOSE MARIA DE
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2012
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • ISBN : 978-84-01-34788-7
    Son reinos cuyos nombres ni nos suenan. ¿Quién se acuerda del reino de Sobrarbe en los Pirineos o del de Todmir en Andalucía que sobrevivió a la invasión árabe del año 711? ¿Cuántos conocen el reino cristiano de Reiyo situado en la sierra de Málaga en plena España musulmana?
    La historia del reino de las Islas Canarias es tan fascinante como desconocida puesto que perteneció a diferentes familias y naciones antes de integrarse en la Castilla de Isabel la Católica. También fue muy poderoso el reino de Estella, capital de la España carlista.
    Sin embargo, el caso más curioso es el de Os Guedes, cuatro archipiélagos de la Micronesia que, por razones muy curiosas, siguen siendo posesión española casi totalmente desconocida.
    Jose María de Mena, gran historiador y ameno escritor, presenta este fascinante libro para restituir la memoria de estos reinos fascinantes que jugaron tan importante papel en nuestra historia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades