• SOBIRANIA.CAT

    10 ANYS DE LA REVOLTA POLÍTICA CATALANA A INTERNET

    GORDILLO, SAÜL CREA'T EDICIONS Ref. 9788494277207 Altres llibres del mateix autor
    'Sobirania.cat. 10 anys de la revolta política catalana a Internet' e´s el nou llibre del periodista Sau¨l Gordillo, que escriu una cro`nica de l'impacte dels mitjans digitals i les xarxes socials en el proce´s sobiranista i com s'interrelacionen.El relat comenc¸a el marc¸ del 2004, amb els atemptat...
    Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    20,00 €
  • Descripció

    'Sobirania.cat. 10 anys de la revolta política catalana a Internet' e´s el nou llibre del periodista Sau¨l Gordillo, que escriu una cro`nica de l'impacte dels mitjans digitals i les xarxes socials en el proce´s sobiranista i com s'interrelacionen.

    El relat comenc¸a el marc¸ del 2004, amb els atemptats de l'11-M a Madrid i la victo`ria electoral de Jose´ Luis Rodríguez Zapatero, que va arribar a La Moncloa amb la promesa d'acceptar la reforma estatuta`ria del Parlament de Catalunya. L'autor analitza el paper dels blogs, dels diaris digitals i la irrupcio´ de les xarxes socials, que han esdevingut una eina clau en l'organitzacio´ poli´tica de col·lectius i forces sobiranistes i independentistes. El relat arriba fins la convocato`ria de la consulta del 9 de novembre de 2014, passant per les histo`riques manifestacions de la Diada de 2012 i la Via Catalana de 2013.

    Sobirania.cat e´s, en opinio´ dels professors de Periodisme i Comunicacio´ de la UAB Joan Manuel Tresserras i Enric Marín, que han escrit el pro`leg del llibre, "el relat me´s complet i documentat sobre el paper del ciberactivisme polític en l'articulacio´ de la revolta democra`tica que ha fet possible l'e`xit del moviment sobiranista a Catalunya".

    El moviment que ha acompanyat el proce´s sobiranista catala` "la seva agilitat, el seu abast, la seva capacitat de resposta i de convocato`ria, seria inexplicable sense el paper organitzador i mobilitzador del ciberindependentisme". Destaquen Mari´n i Tresserras que la capacitat d'organitzacio´ a les xarxes "esta` deixant enrere els partits polítics i els mitjans de comunicacio´ que mostren dificultats per vincular-se a la centralitat política i social emergent i a les renovades formes de comunicacio´ electro`nica en xarxa".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades