• INTERVENCION

    COOK, ROBIN DEBOLSILLO Ref. 9788499892146 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Tras realizar la autopsia a un joven estudiante que fue tratado por un quiropráctico, el forense Jack Stapelton decide investigar sobre medicinas alternativas. ¿Por qué algunas personas evitan la medicina tradicional para confiar plenamente en curanderos y filosofías orientales?Por otro lado, su gra...
    Dimensions: 190 x 125 x 23 cm Pes: 278 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    9,95 €
  • Descripció

    Tras realizar la autopsia a un joven estudiante que fue tratado por un quiropráctico, el forense Jack Stapelton decide investigar sobre medicinas alternativas. ¿Por qué algunas personas evitan la medicina tradicional para confiar plenamente en curanderos y filosofías orientales?
    Por otro lado, su gran amigo Shawn Doherty se ha convertido en un renombrado arqueólogo y erudito de la Biblia que trabaja en el Metropolitan Museum of Art. Recientemente ha conseguido una autorización para cavar bajo la tumba de san Pedro y emprende una investigación que le llevará a Jerusalén y Venecia, en la que será el responsable de un descubrimiento con comprometedoras implicaciones religiosas y médicas.

    «Una entretenida mezcla de suspense, acción y erudición sobre aspectos médicos.»
    Publishers Weekly

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades