• SUMISIÓN ( AMOS Y MAZMORRAS 5 )

    VALENTI, LENA DEBOLSILLO Ref. 9788490628959 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿Qué ocurre cuando el deseo y la pasión liberan a un tigre feroz, rudo y dominante?Quinta parte de la saga de BDSM creada por Lena Valenti «Amos y Mazmorras». Desde que la vio hace ocho años, Nick no ha dejado de adorar a su mujer. Sus mundos eran muy distintos: él era un muchacho de origen humild...
    Dimensions: 190 x 125 x 15 cm Pes: 175 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    9,95 €
  • Descripció

    ¿Qué ocurre cuando el deseo y la pasión liberan a un tigre feroz, rudo y dominante?
    Quinta parte de la saga de BDSM creada por Lena Valenti «Amos y Mazmorras».

    Desde que la vio hace ocho años, Nick no ha dejado de adorar a su mujer. Sus mundos eran muy distintos: él era un muchacho de origen humilde que deseaba convertirse en agente del FBI y Sophie, la hija de una influyente familia sureña. Era perfecta; pura sofisticación. Se casaron al poco tiempo en Las Vegas y su idilio perduró hasta el día en que Nick decidió hacer realidad sus más oscuras fantasías...

    Nick jamás ha contado a Sophie que es agente del FBI, y aún menos puede hablarle de su nueva misión: infiltrarse en el torneo Dragones y Mazmorras DS para desarticular una red de trata de blancas. Se ha adentrado en un mundo que le era totalmente desconocido, y ahora solo puede imaginar a su esposa atada, amordazada y sometida a él. Pero hay un problema: Sophie siempre ha sido una princesa de Nueva Orleans.

    La crítica ha dicho...
    «Lena Valenti traspasa las barreras una vez más, consiguiendo intensificar tacto, olfato, gusto, oído y vista... Un thriller erótico único.»
    Entre ramas románticas

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades