• MIGUEL BLESA EL LOBO DE CAJA MADRID

    GESTIÓN, LUJO Y RUINA DE UN DEPREDADOR FINANCIERO

    CASTRO-VILLACAÑAS, JAVIER / SUÁREZ, LUIS LA ESFERA DE LOS LIBROS Ref. 9788490601877 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El lobo de Caja Madrid es la historia del paso depredador de Miguel Blesa al frente de la que fuera la cuarta entidad financiera de nuestro país. La Caja de Ahorros de Madrid fue la más antigua de todas las españolas. Fundada en 1702, su finalidad inicial fue atender las necesidades de los sectores ...
    Ancho: 160 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9060-187-7
    • Data d'edició : 01/09/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : CASTRO-VILLACAÑAS, JAVIER / SUÁREZ, LUIS
    • Nº d pàgines : 280
    • Col·lecció : BIOGRAFÍAS Y MEMORIAS
    El lobo de Caja Madrid es la historia del paso depredador de Miguel Blesa al frente de la que fuera la cuarta entidad financiera de nuestro país. La Caja de Ahorros de Madrid fue la más antigua de todas las españolas. Fundada en 1702, su finalidad inicial fue atender las necesidades de los sectores sociales más desfavorecidos, dándoles protección y apoyo financiero a través de préstamos gratuitos, garantizados con alhajas, prendas y otros bienes. Comoentidad financiera sin ánimo de lucro funcionó a la perfección hasta que en 1996, de la mano del entonces presidente del Gobierno José María Aznar y gracias al apoyo de CC.OO., llegó a su presidencia Miguel Blesa. La suya ha quedado como muestra de una de las más desastrosas gestiones de nuestro sistema bancario, puesto que nos ha costado a todos los españoles 22.424 millones de euros para evitar la quiebra de Bankia.A lo largo de estas páginas, los autores diseccionan a un personaje, Miguel Blesa, y su vida desaforada (llena de cacerías, cruceros, lujo...), sus ruinosos negocios en Miami, Iberia, Martinsa o SosCuétara, el escándalo de las preferentes, la expansión del ladrillo y, en definitiva, la ruina de Caja Madrid por los abusos y desmanes de un depredador y de su entorno político, que queda aquí al descubierto

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades