Activitats literàries de tardor

18/11/2013
  • A la llibreria hem preparat una programació d’activitats i propostes culturals per aquests mesos que queden de tardor que esperem que singuin de l’interès dels lectors.

    Començarem amb poesia: tindrem la sort de presentar, el poemari L'ésser solar, obra de la vilafranquina Anna Gual i guanyador del Premi Pare Colom de poesia 2013. Després d'Implosions i Passa-m'hi els dits, Anna Gual torna a la poesia amb més força que mai, i vindrà a la llibreria amb en Josep Lambies (coordinador de Cinema, Llibres i Art a la revista Time Out) el dimecres 20 de novembre. 

    A finals de mes vindrà a la llibreria l'escriptor Pep Coll per presentar-nos la seva darrera novel·la, Dos taüts negres i dos de blancs, l'excel·lent recreació d'un crim oblidat en un poble pirinenc que està tenint un gran èxit entre la crítica i els lectors. L'escriptor Jordi Llavina parlarà sobre el llibre i comentarà l'obra de l'autor. Serà el dijous 28 de novembre.

    Ja al mes de desembre, el dia 5, en Jordi Carrión serà a la llibreria per parlar de l’assaig que li ha valgut quedar finalista del premi Anagrama d’assaig: Librerías, un interessantíssim recorregut personal per les llibreries més singulars del món. Un llibre sobre llibreries que es converteix des de la primera pàgina en un homenatge a aquests establiments de cultura -i als escriptors i als llibres: a la literatura- i en un llibre de viatges pels racons més curiosos del planeta.   

    Dimarts 10 de desembre tornarem a la lírica i tornarem a casa amb la presentació del llibre de Cesk FreixasParaules per a Gaeta, el debut literari del cantautor penedesenc. Podrem descobrir que hi ha dins les pàgines del llibre amb l’autor i l’escriptor Roc Casagran, que comentarà el llibre. Molt probablement la guitarra d’en Cesk també s’afegirà a la vetllada en la que serà la primera presentació a Vilafranca.  

    I per acabar les activitats d’aquest any, i fer-ho per la porta més gran, poesia POESIA, amb la nit de Labreu: amb en Josep Pedrals i en Jaume C. Pons Alorda. Vindran el dia 18 de desembre a la llibreria dient, recitant o parlant sobre els seus dos darrers treballs, El romanço d’Anna Tirant i Carn vol dir desaparicions.

    Tots els actes es faran a la llibreria a les 20:15 hores i esperem trobar-nos tots en un o altre!

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades