¡Así de grande!

05/03/2015
 • El llibre m’ha agradat molt!!

  La trama ens sitúa en el segle dinou a Chicago en un moment de creixement econòmic a nivel d’indústria i negocis bancaris, en un moment d’auge d’una societat sofisticada i rica, en contraposició amb el món rural descrivint concretament una comunitat d’origen holandès, ubicada als afores de la gran ciutat.

  Narra la història d’una noia elegant amb una vida regalada, que es veu, a partir de la mort del seu pare, amb qui vivia, a dur una vida completament diferent a tot el que ella havia pogut preveure. El món se li capgira. Però la fortalesa, l’alegria, l’amor per l’aventura, el coneixement, l’admiració per tot, el desig de la bellesa en totes les coses, (tot plegat herència del seu pare, d’alguna manera) que respira sempre, fa que la seva existència sigui plena, útil, bona. La narració parteix de la vida d’aquesta dona emprenedora, (avançada a l’època) i entronca amb la vida del seu fill. Un fill amb visions diferents, contaminat per l’entorn luxós al que té accés, però que realment acaba trobant el camí, tot el bo de la mare, sense que la mare hagi imposat res, ell ho va descobrint a través de diferents situacions i personatges.

  Una obra preciosa!!!

  L’estil de la narració és molt fluïd i modern, les descripcions són justes i amenes. La història atrapa des del primer paràgraf, pel que explica i per com ho explica.

   

  Hi ha referències literàries que la protagonista (que ha llegit molt) menciona al llarg de la història, relacionant situacions i persones de la seva vida, amb situacions i personatges literaris.


  ¡Así de grande! - Fitxa del llibre


  Mònica Gispert, mestra i lectora

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto