Cesk Freixas serà a l'Odissea presentant "Paraules per a Gaeta"

27/11/2013
  • Dimarts 10 de desembre
    20:15 hores
    Llibreria l'Odissea
    Amb l'autor i l'escriptor Roc Casagran

    QUAN DIC FUTUR
    "Seu a la cadira que més et vingui de gust. Agafa aire i deixa caure els braços. T'he trucat per dir-te que els millors anys de la nostra vida encara han d'arribar. Et convido a ser fort quan dic futur."


    El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles serà a la llibreria l'Odissea de Vilafranca del Penedès el proper dimarts 10 de desembre per presentar el seu primer llibre Paraules per a Gaeta. Ho farà acompanyat de l'escriptor sabadellenc Roc Casagran.

    Paraules per a Gaeta és un llibre format per un conjunt de petites proses molt properes a la poesia i a la cançó. Des de la primera frase (Gaeta és un carrer) l'estil inconfusible d'en Cesk Freixas recórre el llibre fins al final. Compromís, solidaritat i rebel·lia es fonen amb el dia a dia del músic, que retalla els moments més íntims per convertir-los en petites notes literàries.   

    «Gaeta és un carrer. Una mà, una idea, un dubte, una ciutat. Gaeta és el que vulguis que sigui. És decidir. És un terrat abans que marxi el sol, i dir alt que no volem morir. Gaeta és l’espai de temps que encara no hem viscut. El record, la memòria i el temps. I la calor que arriba per despullar-nos de la pena i el verí. Això és Gaeta. Per recordar-nos que prosseguim amb l’impossible.»

    La nostra història explicada en centenars de petites històries, el dia a dia d’un poble explicat per un dels seus trobadors més joves. Paraula a paraula, ens aproparem a Gaeta, aquell poble mediterrani que queda entre la nostra terra i l’Ítaca que enyorem. En Cesk ens endinsa a la realitat quotidiana de les persones que pugnen per existir, per reeixir i per, algun dia, ser elles mateixes sense cap imposició. Aquesta és una història sobre un nosaltres possible.

  • Paraules per a Gaeta, de Cesk Freixas
    Paraules per a Gaeta, de Cesk Freixas

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades