La noia del tren, de Paula Hawkins

10/06/2015
  • La Rachel agafa el tren cada dia i cada dia aquest mateix tren es para en un semàfor en vermell just davant d’una renglera de cases on ella s’imagina la vida dels seus habitants. Una vida idíl·lica i bucòlica. Però un dia el seu paradís desapareix en el moment que veu alguna cosa extranya en aquelles cases, un fet que canviarà totalment la seva vida i la de tots els habitants d’aquell barri.

    L’Anna, la Megan i la Rachel, seran les encarregades d’explicar-nos què està passant al barri. Tres dones, aparentment sense cap mena de relació entre elles, però que el fet que ha vist la Rachel des del tren les unirà de manera improvisada i irremeiablement. L’amor, la passió, i el misteri són els eixos principals d’aquesta novel·la que t’atraparà des del principi fins a la fi. Una història per poder gaudir aquest estiu. 

    Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí.

    Sílvia Mir, llibretera

  • La noia del tren
    La noia del tren

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades