Labreu és l'editorial del mes

07/06/2016
  • Labreu edicions és l'editorial destacada del mes de juny a la llibreria.

    Movent-se en els àmbits de la narrativa i la poesia, s'ha destacat com una de les editorials independents de referència del país, amb més de deu anys de trajectòria i bastint un catàleg innovador i d'obligada lectura per a tothom qui vulgui conèixer les aportacions més actuals de les letres catalanes. Acaben de celebrar 10 anys de la col·lecció Alabatre de poesia, que compta amb 70 títols i que ha esdevingut un dels llocs destacats per on circula la poesia catalana d'avui dia.

    Durant tot el mes qui s'acosti a la llibreria podrà trobar gran part del seu catàleg destacat i el proper divendres 17 de juny (19 h a El Taronger) els poetes Marc Romera i Ramon Boixeda presentaran i recitaran els seus darrers poemaris publicats, que són, respectivament, Neu negra i El sedàsi l'editora i també poeta Ester Andorrà ens parlarà del projecte editorial.
  • Consulta el fons de Labreu edicions clicant sobre la imatge
  • Consulta el fons de Labreu edicions
    Consulta el fons de Labreu edicions

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto