Presentació: Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll

05/11/2013
  • Dijous 28 de novembre
    20:15 hores
    Llibreria l'Odissea
    Amb l'autor i l'escriptor Jordi Llavina

    Dos taüts negres i dos de blancs és la reconstrucció de l’assassinat d’una família de masovers al Pallars dels anys 40 i ha estat elogiada de manera unànime per la crítica i els lectors

    El proper dijous 28 de novembre l’escriptor Pep Coll visitarà la llibreria l’Odissea per presentar la seva darrera novel·la, Dos taüts negres i dos de blancs. L’acte començarà a les 20:15 hores i comptarà amb els comentaris d’en Jordi Llavina, qui esbossarà el llibre i parlarà sobre la trajectòria literària d’en Pep Coll.

    L’obra està tenint un gran èxit entre entre la crítica i els lectors i des de la llibreria vilafranquina han volgut acostar l’escriptor pirinenc al Penedès per comentar amb els lectors aquesta singular aportació literària, que es mou a cavall de la ficció i la no ficció. L’assassinat d’una família de masovers l’any 1943 a Carreu, un petit poble del Pallars Jussà, queda impune, sense resoldre i oblidada durant anys. A partir del relat biogràfic dels personatges que van intervenir en els fets, Pep Coll investiga els secrets d’aquest esdeveniment, que van marcar la seva infantesa. El resultat és un llibre absorvent i excepcional, el més personal fins ara publicat per l’autor.  


    Pep Coll (Pessonada, Pallars Jussà, 1949) és conegut pels seus reculls de llegendes -com l’excepcional Muntanyes Maleïdes (1993)-, les novel·les juvenils i guions televisius, però ha excel·lit sobretot com a novel·lista, amb títols com La mula vella (1989), El segle de la llum (1997), L’abominable crim de l’Alsina Graells (1999), El salvatge dels Pirineus (2005), Les senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007), Nius (2011) i Dos taüts negres i dos de blancs (2013).
  • Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll
    Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades