Vint i Ramon Barnils a l'Odissea

09/01/2014
  • Dimarts 21 de gener
    20:15 hores
    Llibreria l'Odissea
    Laia Altarriba, periodista i autora del llibre
     i Marc Recha, director de cinema

    El proper dimarts 21 de gener la llibreria acollirà la presentació del llibre Vint i Ramon Barnils, que aplega una vintena d'entrevistes a persones porperes al periodista i el documental Barnils tal com raja. Serà de la mà de la periodista Laia Altarriba, autora del llibre i veïna de Vilobí del Penedès, que estarà acompanyada pel director de cinema Marc Recha

    El llibre s'apropa a la figura del periodista a través d'entrevistes a gent que el va conèixer, i s'hi s'explica la seva vida i la seva aproximació al periodisme, la influència que va exercir entre molts dels seus companys d'ofici i el seus plantejaments polítics.

    Vint i Ramon Barnils és també la història d'una generació i de totes aquelles que s'hi han relacionat i un retrat de l'època que va dels anys seixanta fins a finals de segle xx: la lluita antifranquista i el paper del moviment llibertari, així com un qüestionament de la Transició política i l' aposta per la independència del nostre país.
  • Vint i Ramon Barnils, de Laia Altarriba
    Vint i Ramon Barnils, de Laia Altarriba

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades