• CALENDARI 2015 SOLILUNAR

    VIRGINIA CELIA POGGI TORRES OBELISCO Ref. 9788415968863 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    na reflexió sobre el temps i l'ara etern Heus ací un dels calendaris espirituals més bonics i complexos que existeixen. La seva originalitat rau en el fet que, a més de ser un calendari, és un petit llibre dedicat al despertar de la consciència. quest any, l'argument del llibre és el temps, aquesta ...
    Ancho: 205 cm Largo: 235 cm Pes: 185 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    9,99 €
  • Descripció

    na reflexió sobre el temps i l'ara etern Heus ací un dels calendaris espirituals més bonics i complexos que existeixen. La seva originalitat rau en el fet que, a més de ser un calendari, és un petit llibre dedicat al despertar de la consciència. quest any, l'argument del llibre és el temps, aquesta entitat indefinible i misteriosa que aparentment signa la nostra vida, i l'ara, l'únic temps que és fora del temps, per conèixer el qual necessitem transcendir la ment.lató va dir que el temps és la imatge en moviment de l'eternitat. L'ara és intemporal, etern. El seu so és el silenci. Viure'l és entrar al nucli de l'existència.es seccions fixes parlen de la Lluna, del ritme de les seves fases, del Sol i del cicle anual. Inclou un diccionari de símbols per a comprendre el calendari, un calendari menstrual per a dones i parelles, la pàgina del diari Moment present amb notícies relacionades amb el despertar de la consciència i molts enllaços interessants.stà il·lustrat amb imatges i fotografies realitzades al llarg del temps des d'un mateix punt de vista per fer palesa la impermanència, la transformació que nosaltres anomenem temps"."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades