• ESMORZAR AMB PARTÍCULES

    LA CIÈNCIA COM MAI NO S'HA EXPLICAT

    FERNANDEZ VIDAL, SONIA / MIRALLES, FRANCESC PLAZA Y JANES Ref. 9788401388484 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Tens a les mans un assaig sobre física quàntica, així és.Un moment, per favor, ¡espera!No t'espantis ni deixis anar el llibre de cop.Acceptaries una invitació a esmorzar?Si acceptes aquesta proposició i t'aventures a navegar entre aquestes pàgines, descobriràs un univers tan meravellós com desconcer...
    Ancho: 149 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-01-38848-4
    • Data d'edició : 01/04/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FERNANDEZ VIDAL, SONIA / MIRALLES, FRANCESC
    • Traductors : SPA0210003750000
    • Ilustradors : / 00000GIL GINER, RICARD;
    • Nº d pàgines : 288
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • Nº de col·lecció : 136091
    Tens a les mans un assaig sobre física quàntica, així és.

    Un moment, per favor, ¡espera!

    No t'espantis ni deixis anar el llibre de cop.

    Acceptaries una invitació a esmorzar?


    Si acceptes aquesta proposició i t'aventures a navegar entre aquestes pàgines, descobriràs un univers tan meravellós com desconcertant. La teoria quàntica és una de les més belles i fascinants de la ciència. Les regles que segueix són esbojarrades si les comparem amb el nostre dia a dia. Són antiintuïtives. Quan ens endinsem en el món quàntic es qüestionen les nostres creences sobre la realitat, també les de la nostra realitat quotidiana.

    Sonia Fernández-Vidal, escriptora i doctora en física quàntica, i Francesc Miralles, escriptor i periodista, ens conviden a un esmorzar molt divertit al qual també assistiran Newton, Einstein, Heisenberg i altres físics famosos de la història. Entre magdalenes, torrades, cafè amb llet i sucs de taronja, emprendrem un viatge excitant i revelador als orígens de l'univers. Aprendrem per a què serveix l'accelerador de partícules, què és la partícula de Déu, com és que les coses poden ser a dos llocs alhora i intentarem comprendre els misteris de l'existència.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades