• TU I JO SOM SIS

    100 REFLEXIONS PER CREIXER PER DINS I RELACIONAR-TE MILLOR

    BOLINCHES, ANTONI COSSETANIA EDICIONS - XARXA DE Ref. 9788415456483 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Tu i jo som sis és una obra excepcionalment didàctica del reconegut psicòleg i pensador humanista Antoni Bolinches, que, utilitzant els conceptes bàsics de la Teràpia Vital i amb un llenguatge amè i assequible, ens mostra la forma de conèixer-nos millor i de desenvolupar les nostres capacitats bàsiq...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    17,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15456-48-3
    • Data d'edició : 01/06/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : BOLINCHES, ANTONI
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : / 00000
    • Nº d pàgines : 304
    • Col·lecció : BIBLIOTECA ANTONI BOLINCHES
    • Nº de col·lecció : 1
    Tu i jo som sis és una obra excepcionalment didàctica del reconegut psicòleg i pensador humanista Antoni Bolinches, que, utilitzant els conceptes bàsics de la Teràpia Vital i amb un llenguatge amè i assequible, ens mostra la forma de conèixer-nos millor i de desenvolupar les nostres capacitats bàsiques. A través de les cent reflexions que formen el text, el lector anirà aprofundint en el coneixement de les quatre facultats que fan possible el millorament humà: l'actitud positiva, la intel·ligència, la bondat i la voluntat. Aquestes són les qualitats que la Teràpia Vital ensenya a potenciar perquè cada persona aconsegueixi convertir-se en qui vol ser i sàpiga orientar-se cap on vol anar. Es tracta, per tant, d'un llibre d'una gran utilitat pràctica que, mitjançant el sistema que l'autor ha creat per fer fàcilment comprensibles els mecanismes psicològics que determinen el comportament, ensenya la manera de convertir les vivències en experiències i les experiències en maduresa personal. Qui vulgui aprofundir en el seu autoconeixement trobarà en aquest llibre un mètode fàcil d'aprendre i d'aplicar que li permetrà augmentar la seva seguretat i la seva capacitat de relació interpersonal. «Quan entenguis que tu i jo som sis, ens podrem comprendre tots dos millor» ANTONI BOLINCHES

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades