• SIGUES L'AMO DEL TEU TEMPS

    LA MILLOR GUIA DE GESTIÓ DEL TEMPS PER TENIR UNA VIDA PLENA

    TORAN, FELIX LABUTXACA Ref. 9788499307084 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquesta es se’ns dubte la millor guia de gestió del temps per tenir una vida plena. Ens ensenya a identificar a “lladres del temps i energia”, que emanen del nostre voltant però també del nostre interior. D’aquesta manera, juntament amb els nostres hàbits de gestió del temps persona, ens inclina a u...
    Ancho: 115 cm Largo: 180 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9930-708-4
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : TORAN, FELIX
    • Traductors : SPA0000001444000
    • Ilustradors : / 00000ANTONI TERRADES OLIVER
    • Nº d pàgines : 232
    • Col·lecció : LABUTXACA CREIXEMENT PERSONAL
    Aquesta es se’ns dubte la millor guia de gestió del temps per tenir una vida plena. Ens ensenya a identificar a “lladres del temps i energia”, que emanen del nostre voltant però també del nostre interior. D’aquesta manera, juntament amb els nostres hàbits de gestió del temps persona, ens inclina a utilitzar el poder de la nostre ment subconscient. El DR. Félix Torán, enginyer de la Agència Espacial Europea, comparteix  els seus valuosos coneixements basats en la experiència personal i a més de la seva intensa activitat professional i de la seva plena vida familiar i social, disposa de temps per a practicar cada setmana al menys vuit hores de meditació i cinc hores d’exercici físic. Des de fa més de deu anys, no ha transcorregut un sol dia en el que no escolti la mateixa pregunta: Com es possible fer tantes coses sense estressar-me, amb només 24 hores del dia? Tal i com Torán sosté, no es tracta de ninguna capacitat especial, sinó d’un poder que tots tenim i que podem aprendre a utilitzar. “La clau és en el tres polars de la gestió del temps personal: fer servir diverses tècniques per aprofitar millor el temps, utilitzar el poder de la ment subconscient i gestionar millor la nostre energia”

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades