• DECLARACIÓN DE LA RENTA 2012 PARA DUMMIES

    EBRAT, ALBERT CEAC Ref. 9788432901362 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿Te conviene más hacerla conjunta o individual? ¿Sabes que algunas veces te puede interesar más dejar de cobrar unos intereses bancarios? Y tu sueldo, ¿te has planteado cobrarlo de otra manera que te beneficie más? Esta guía práctica y fácil te explica con abundantes ejemplos qué significa cada casi...
    Ancho: 135 cm Largo: 175 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    14,96 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    ¿Te conviene más hacerla conjunta o individual? ¿Sabes que algunas veces te puede interesar más dejar de cobrar unos intereses bancarios? Y tu sueldo, ¿te has planteado cobrarlo de otra manera que te beneficie más? Esta guía práctica y fácil te explica con abundantes ejemplos qué significa cada casilla para que puedas tomar las decisiones más inteligentes que te ayuden a ahorrar tiempo y dinero y a rebajar lo que pagas a Hacienda. Además, en nuestra página web www.paradummies.es encontrarás las deducciones específicas de cada comunidad autónoma,las escalas de tramos y la declaración de patrimonio.

    • Conoce qué tienes que declarar y qué no — algunas indemnizaciones y pensiones, la lotería nacional o el trabajo en el extranjero, entre otros, están exentos.• Asegúrate de que no te olvidas nada — Alejandro Ebrat te da los mejores consejos para que no tengas problemas con Hacienda.• Abuelos y niños — si tienes mayores o menores a tu cargo, hazlo constar en el apartado adecuado.• La crucecita para la Iglesia — puedes marcar las dos casillas a la vez, la de la Iglesia y la de otros fines sociales.

     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades