• NOUS FACTORS DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL

    CONCEPTES, TEORIES I MÈTRIQUES PER A L'ECONOMIA I LES EMPRESES DE CATALUNYA

    TORRENT SELLENS, JOAN/DÍAZ CHAO, ÁNGEL UOC Ref. 9788490299722 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Massa sovint s'interpreta la competitivitat d'una manera errònia. S'assenyala que és un joc de suma zero, que el guany de competitivitat d'un país, d'una regió o d'una empresa s'assoleix en detriment d'un altre país, regió o empresa, que la competitivitat és la capacitat de vendre productes als merc...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    No disponible
    19,00 €
  • Descripció

    Massa sovint s'interpreta la competitivitat d'una manera errònia. S'assenyala que és un joc de suma zero, que el guany de competitivitat d'un país, d'una regió o d'una empresa s'assoleix en detriment d'un altre país, regió o empresa, que la competitivitat és la capacitat de vendre productes als mercats internacionals, o que la competitivitat s'assoleix a través de les caigudes de salaris o la devaluació de la moneda. Però, la competitivitat és molt més que tot això. Són el conjunt d'institucions, polítiques i factors que, en un context d'obertura internacional, determinen els nivells de prosperitat material d'un país, d'una regió o d'una empresa. La competitivitat és el conjunt d?elements que expliquen la productivitat. Al llarg d'aquest llibre revisarem els principals conceptes i teories que expliquen l'assoliment d'avantatge competitiu per al nivell agregat, regional i empresarial, fent especial èmfasi en aquells nous factors, com les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), els fluxos de coneixement, l'espai cognitiu o la xarxa de negocis, que estan transformant la competitivitat arrel del procés de transició cap a l'economia del coneixement i l'empresa xarxa. A més, el llibre també presenta un conjunt de nova evidència empírica que contrasta el grau d'assoliment d'aquests nous factors per a l'economia i les empreses de Catalunya, i que ens assenyalen la necessitat d'un canvi radical en el seu patró d'eficiència i una nova orientació de les polítiques públiques de suport a la competitivitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades