• ESPEJOS DEL YO

    IMÁGENES ARQUETÍPICAS QUE DAN FORMA A NUESTRAS VIDAS

    CARL G. JUNG KAIROS Ref. 9788472452671 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Carl G. Jung, Robert Bly, Joseph Campbell, Marie-Louise von Franz, Adrienne Rich, Esther Harding y otrosEdición a cargo de Christine Downing¿Qué es la sombra? ¿El ánima? ¿El puer ¿La anciana? ¿El burlador? ¿De qué modo estas figuras interiores -o arquetipos- moldean nuestra personalidad y orientan n...
    Dimensions: 200 x 130 x 24 cm Pes: 415 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7245-267-1
    • Data d'edició : 01/03/1994
    • Any d'edició : 1994
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : CARL G. JUNG
    • Traductors : PIGEM PÉREZ, JORDI
    • Nº d pàgines : 375
    • Col·lecció : B.N.C.
    Carl G. Jung, Robert Bly, Joseph Campbell, Marie-Louise von Franz, Adrienne Rich, Esther Harding y otros

    Edición a cargo de Christine Downing
    ¿Qué es la sombra? ¿El ánima? ¿El puer ¿La anciana? ¿El burlador? ¿De qué modo estas figuras interiores -o arquetipos- moldean nuestra personalidad y orientan nuestras decisiones?
    En el interior de cada uno de nosotros se da cita un variado repertorio de "personajes" que influyen en nuestras percepciones y actitudes. A partir de los trabajos de Carl G. Jund la presente obra explora cuarenta y dos imágenes arquetípicas y muestra cómo se interrelacionan, cómo mutuamente se apoyan, desafían, traicionan o complementan, creando el drama de la vida interior.
    Los interesados en psicología profunda ya conocen algunos de estos arquetipos: el niño interior, la Diosa, el sanador, el Yo. Otras figuras simbólicas esclarecedoras -el huérfano, el doble, la heroína, la víctima, el amigo- son también exploradas en estas páginas.
    En conjunto, los ensayos que componen este libro muestran al lector cómo:
    - identificar los arquetipos activos de nuestra vida interior y en nuestras relaciones
    - decidir cuáles apoyar y cuáles transformar
    - descubrir su presencia en los sueños
    - emplear su poder para enriquecer la vida cotidiana.
    Haciendo conscientes los arquetipos que moldean nuestra vida podemos profundizar en nuestros sentimientos, descubrir otras formas de percepción, acceder a recuerdos olvidados, revitalizar nuestras relaciones, liberarnos de miedos y despertar un manantial de creatividad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades