• CORRER PER SER FELIÇ

    42 MOTIUS I 195 RAONS PER CÓRRER

    ALTIBES, ARCADI ARA LLIBRES, S.L. Ref. 9788493905569 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d?entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no corr...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : AZW
    • ISBN : 978-84-939055-6-9
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ALTIBES, ARCADI
    • Nº d pàgines : 170
    • Col·lecció : ARA MINI
    «Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d?entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no corren, els companys de feina, els amics o, fins i tot, la família. Una pregunta difícil de contestar perquè porta incorporada tota una filosofia de vida, una filosofia que només entenem els que correm». Amb la fita impressionant de cent deu maratons a les cames per tots els continents, el periodista Arcadi Alibés explica l?èpica i la filosofia de la cursa, la mentalitat dels corredors, les experiències més insòlites i, alhora, a través de les seves vivències, ens ofereix un manual pràctic per córrer maratons.

    Arcadi Alibés i Riera (Ametlla de Merola, 1959) és periodista des del 1978. Ha treballat als diaris Sport i El Noticiero Universal, a Catalunya Ràdio i, des del 1984, a Televisió de Catalunya. Des del 1983 es dedica intensament a les curses de fons, en particular a la marató. És membre del Seven Continents Club i del 100 Marathons Club. Al seu ampli historial figuren les maratons urbanes més importants (Nova York, Boston, Chicago, Londres, Berlín, París...), però també ha corregut en llocs com l?Antàrtida o el desert del Sàhara. Córrer per ser feliç va ser un dels llibres més venuts de Sant Jordi 2010.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades