• COLITA ( CATALA )

    TERRÉ, LAURA RM Ref. 9788415118794 Altres llibres del mateix autor
    El llibre presenta la trajectòria vital i creativa de la fotògrafa Colita , un dels referents indiscutibles de la Fotografia Espanyola Contemporània .L'obra de Colita no es redueixen a un senzill document de la realitat , resulta ésser la projecció de seves experiències i opinions . Tant els encàrre...
    Dimensions: 270 x 190 x 10 cm Pes: 400 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    30,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    El llibre presenta la trajectòria vital i creativa de la fotògrafa Colita , un dels referents indiscutibles de la Fotografia Espanyola Contemporània .
    L'obra de Colita no es redueixen a un senzill document de la realitat , resulta ésser la projecció de seves experiències i opinions . Tant els encàrrecs professionals com les sèries fotogràfiques més personals , representen un testimoni que recull mig segle de laa nostra història recent .
    El llibre Publicat per RM recull Imatges i documentació gràfica diversa que ofereixen una retrospectiva completa de la seva obra i posen de manifest la versatilitat del seu treball mitjançant la seva mirada carregada d'intenció i humor : des del món del flamenc a la lluita feminista , el cinema , la Nova Cançó i la Gauche Divine catalanes , el món de l'Espectacle o la vida de la seva ciutat, Barcelona .
    El llibre serveix de catàleg de la primera exposició antològica dedicada a Colita, organitzada per La Fundació Catalunya - La Pedrera : " Colita , perquè Sí ! " .

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades