• SHERLOCK LUPIN I JO 1 EL TRIO DE LA DAMA NEGRA

    EL TRIO DE LA DAMA NEGRA

    ADLER, IRENE ESTRELLA POLAR Ref. 9788499329024 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Sherlock Holmes, Arseni Lupin i Irene Adler es coneixen l'estiu del 1870 a Saint-Malo. Tots tres haurien d'estar de vacances, però el destí els capgira els plans.Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la...
    Ancho: 140 cm Largo: 200 cm Pes: 460 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    14,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9932-902-4
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ADLER, IRENE
    • Nº d pàgines : 272
    • Col·lecció : SHERLOCK, LUPIN I JO
    Sherlock Holmes, Arseni Lupin i Irene Adler es coneixen l'estiu del 1870 a Saint-Malo. Tots tres haurien d'estar de vacances, però el destí els capgira els plans.Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la platja i una silueta fosca que apareix i desapareix per les teulades de la ciutat. La policia avança a cegues. Algú altre haurà de resoldre el cas...Xiulets nous i més potents per als nostres gendarmes!Manufacturats per la Casa Rambouillet de París per a la policia local.El comissari Flebourg assegura que els nous xiulets, tres vegades més potents que el model antic, constituiran un formidable instrument de dissuasió que farà fugir els bergants i els pinxos que infesten els carrerons del barri del port.L'increïble cas de l'amnèsica de Deauville: Una nena veu el seu pare i recupera la memòria.Fa set anys van trobar al Passeig Marítim de Deauville una nena que no parlava ni recordava res. Després de diverses vicissituds van dur la nena a Brest, a l'Orfenat del Professor Hauchecorne, on fa un parell de dies va acudir el matrimoni Joseph i Agnèse Dumontier, que feia temps que buscaven una filleta perduda. Doncs bé, així que va entrar al despatx, la nena amnèsica va exclamar: "Papa!", i es va llançar als braços del Sr. Dumontier.A partir dels 10 anys

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades