• TOM GATES 2 EXCUSAS PERFECTAS Y OTRAS COSILLAS GENIALES

    PICHON, LIZ BRUÑO Ref. 9788421687659 Altres llibres del mateix autor
    Me llamo Tom Gates, y me he propuesto acumular más ESTRELLAS que nadie en la tabla de mi profesor, el señor Fullerman, pero lo tengo más bien CHUNGO por tres motivos:1. Marcus es un tramposo que siempre está tramando algo.2. Me duele TANTO una muela que NO puedo concentrarme ni en hacer dibujitos en...
    Ancho: 150 cm Largo: 195 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    15,95 €
  • Descripció

    Me llamo Tom Gates, y me he propuesto acumular más ESTRELLAS que nadie en la tabla de mi profesor, el señor Fullerman, pero lo tengo más bien CHUNGO por tres motivos:
    1. Marcus es un tramposo que siempre está tramando algo.
    2. Me duele TANTO una muela que NO puedo concentrarme ni en hacer dibujitos en clase.
    3. Tengo otras cosas importantes que hacer, como NADAR, cazar bichos y, sobre todo, chinchar a mi hermana Delia, que es algo que siempre me anima mucho.

    El primer título de la colección " Tom Gates " ( ' El genial mundo de Tom Gates ' ) fue galardonado con el premio Roald Dahl 2011 al libro más divertido, y también con el Red House Children ' s Book Award 2012.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades