• TOTS ELS COLORS DEL CAMALEO

    LOSANTOS SISTACH, JORDI CRUILLA Ref. 9788466130806 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El dia del concurs de caça dels joves camaleons ha arribat: guanyarà el primer que capturi un espiadimonis vermell. En Tami és un dels concursants, i ben aviat en troba un, però un gripau també ha clissat l'insecte, i tots dos es discuteixen. Quan el té a l'abast, en Tami deixa escapar en Max, l'esp...
    Ancho: 120 cm Largo: 190 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    7,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    El dia del concurs de caça dels joves camaleons ha arribat: guanyarà el primer que capturi un espiadimonis vermell. En Tami és un dels concursants, i ben aviat en troba un, però un gripau també ha clissat l'insecte, i tots dos es discuteixen. Quan el té a l'abast, en Tami deixa escapar en Max, l'espiadimonis. El gripau, indignat, li tira un verí als ulls, i a partir de llavors en Tami perd la capacitat de distingir els colors, ho veu tot grisós. Com que els ulls li fallen, la pell no sap què ha de fer, i canvia de color sense control i no es pot camuflar. Al poblat, la malaltia d'en Tami neguiteja tothom, ja que tenen por que el vegi algun ocell i els descobreixi a tots. En Tami decideix marxar, per no posar en perill el poblat, i emprèn un viatge llarg i perillós per anar a buscar el bruixot que viu a les muntanyes i que pot curar tots els mals. En Max l'acompanya, i els dos amics superen tots els perills i les dificultats que troben amb esforç i imaginació. Al final, no troben cap remei per curar els ulls d'en Tami, però aquest comprèn que el viatge li ha servit per fer-se més fort, per conèixer el valor de l'amistat i per veure món, i que en realitat no li cal guarir-se, perquè veure les coses de manera diferent no és cap malaltia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades