• DOS ALMAS

    BOURNE, HOLLY BLOK Ref. 9788415579182 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Ellos son el uno para el otro. O tal vez no. Las almas gemelas existen, pero no como te lo imaginas.Cada tanto nacen dos personas que forman la pareja perfecta. Son almas gemelas.Pero ¿y si encontrar a tu alma gemela tuviera el potencial para destruir la tierra, literalmente?Una extraordinaria y épi...
    Dimensions: 215 x 135 x 35 cm Pes: 550 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15579-18-2
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : BOURNE, HOLLY
    • Traductors : ABREU FETTER, CARLOS
    • Nº d pàgines : 448
    • Col·lecció : NB SIN LIMITES
    • Nº de col·lecció : 00000
    Ellos son el uno para el otro. O tal vez no. 
    Las almas gemelas existen, pero no como te lo imaginas.
    Cada tanto nacen dos personas que forman la pareja perfecta. Son almas gemelas.
    Pero ¿y si encontrar a tu alma gemela tuviera el potencial para destruir la tierra, literalmente?
    Una extraordinaria y épica historia sobre enamorarse. 
    «Yo nunca había creído en las almas gemelas. Era una expresión hollywoodiense, un concepto inventado para vender literatura romántica y derechos de autor.
    A mi modo de ver, el amor era una obsesión mundial nacida de la fantasía desesperada. Daba igual que la gente hablara de amor, de romanticismo, del hallazgo de nuestra alma gemela y demás paparruchas. Para mí no era más que una cuestión de hormonas, de química y biología, envuelta en la ilusión de vivir felices para siempre, fruto del miedo a estar solos.
    Claro que siempre se es una cínica hasta que una misma se enamora.
    El problema era que Hollywood, Stephanie Meyer, Mills y Boon..., todos ellos tenían razón. Las almas gemelas existen de verdad.
    Lo que ninguno de ellos entendía es que encontrarla no siempre es algo bueno.»
    Holly Bourne es periodista y trabaja en la web thesite.org, que proporciona ayuda a jóvenes de entre 16 y 25 años con toda clase de problemas. Almas gemelas es su primera novela y por ella ha recibido magníficos comentarios de los lectores y la crítica.
     
     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades