• Y SI ADOPTAMOS

    UN LIBRO PARA REFLEXIONAR SOBRE LA RESPONSABILIDAD Y EL ENORME PRIVILEGIO DE SER

    PACHECO, MERITXELL VICEVERSA EDITORIAL SL Ref. 9788492819614 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿Estás pensando en adoptar o acoger a un niño?Integrar una nueva vida en la familia es motivo de ilusión y esperanza. Tener la posibilidad de comprender, de cuidar y de amar a un menor al que no se vio nacer es una responsabilidad y también un privilegio. Sin embargo, debemos ser conscientes de que ...
    Dimensions: 220 x 135 x 14 cm Pes: 309 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92819-61-4
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : PACHECO, MERITXELL
    • Nº d pàgines : 235
    • Col·lecció : AYER Y HOY
    ¿Estás pensando en adoptar o acoger a un niño?

    Integrar una nueva vida en la familia es motivo de ilusión y esperanza. Tener la posibilidad de comprender, de cuidar y de amar a un menor al que no se vio nacer es una responsabilidad y también un privilegio. Sin embargo, debemos ser conscientes de que va a ser un hijo como los demás, pero distinto, y que nosotros seremos padres como los demás, pero distintos.
    Es importante que sepamos que las motivaciones que nos llevan a tomar la decisión de incorporar a un niño o niña a la familia a través de la adopción o del acogimiento influirán en la futura relación entre padres e hijos y en la construcción de la identidad del menor. Debemos prepararnos con la misma ilusión que cualquier madre o padre pero con más información y conocimiento.

    Mediante situaciones basadas en experiencias reales, este libro aporta elementos para la reflexión sobre las distintas motivaciones que pueden llevar a adoptar o a acoger y los posibles efectos beneficiosos o adversos para el bienestar de la familia y del menor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades