• CERATI EN PRIMERA PERSONA

    ABOITIZ, MAITENA EDICIONES B Ref. 9788466655972 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La palabra de Gustavo Cerati en un relato único.La biografía definitiva de Gustavo Cerati a través de sus propias palabras.Tras la reciente muerte del líder de Soda Stereo, la propuesta de Maitena Aboitiz seduce de entrada: descubrir las creaciones de Gustavo Cerati a través de sus propias palabras....
    Dimensions: 230 x 150 x 25 cm Pes: 545 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-666-5597-2
    • Data d'edició : 01/12/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : ABOITIZ, MAITENA
    • Nº d pàgines : 408
    • Col·lecció : NB NO FICCION
    • Nº de col·lecció : 00000
    La palabra de Gustavo Cerati en un relato único.
    La biografía definitiva de Gustavo Cerati a través de sus propias palabras.
    Tras la reciente muerte del líder de Soda Stereo, la propuesta de Maitena Aboitiz seduce de entrada: descubrir las creaciones de Gustavo Cerati a través de sus propias palabras.
    Cerati en primera persona es la reconstrucción detallada del pensamiento de Gustavo Cerati, líder de Soda Stereo, surgida tras una exhaustiva investigación periodística que recoge sus testimonios a diferentes medios internacionales en el periodo que va entre la grabación de Colores Santos, en 1992, y la presentación de Fuerza Natural, en 2010.
    Maitena Aboitz nos ofrece un relato construido en base a declaraciones textuales de Cerati en las que este da a conocer la génesis de cada uno de sus discos, el proceso de composición de sus canciones más destacadas, las experiencias que inspiraron sus creaciones  y su personal mirada del mundo. El foco está puesto en su carrera solista, pero también se abordan los últimos álbumes de Soda Stereo, la despedida y su posterior regreso, todos ellos elementos necesarios para comprender el camino de su trascendente obra.
     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades