• MIKAEL

    BANG, HERMAN EGALES (EDITORIAL GAI Y LESBIA Ref. 9788492813346 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    "De repente una sonrisa le iluminó el semblante, una sonrisa de melancolía o de dulce dolor.?¿Por qué sonríes, Claude? ?preguntó Schwitt en voz queda.?Sí, Charles ?le contestó con voz clara y distinta?; ya puedo morir en paz, pues he visto un gran amor. ""Mikaël "(1904) es una de las novelas pionera...
    Dimensions: 225 x 140 x 15 cm Pes: 350 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92813-34-6
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : BANG, HERMAN
    • Nº d pàgines : 251
    • Col·lecció : OTRAS VOCES
    "De repente una sonrisa le iluminó el semblante, una sonrisa de melancolía o de dulce dolor.
    ?¿Por qué sonríes, Claude? ?preguntó Schwitt en voz queda.
    ?Sí, Charles ?le contestó con voz clara y distinta?; ya puedo morir en paz, pues he visto un gran amor. "

    "Mikaël "(1904) es una de las novelas pioneras de la experiencia homosexual. Anterior a "Muerte en Venecia", comparte una visión melancólica del homosexual como hombre maduro fascinado por un joven. Pero a diferencia de Von Aschenbach, el esteta protagonista de la obra, consigue afirmar la importancia que tiene el amor en su vida. De gran impacto en su momento, fue adaptada dos veces al cine, la primera por el director gay Mauritz Stiller en 1916, y la segunda, más conocida, por Carl Theodor Dreyer en 1924.

    En la obra del danés Herman Bang (1857-1912) encontramos un fascinante intento de dar forma literaria a la experiencia homosexual en un momento en que tal experiencia estaba secuestrada por científicos y moralistas, intento reforzado por su distancia frente al naturalismo decimonónico. En la mayoría de sus obras esto se lleva a cabo a través de mujeres frustradas e insatisfechas que pueblan sus textos. "Mikaël" supone un valiente giro ya que deja de lado las máscaras para plasmar la pasión de un hombre por otro.
    Alberto Mira

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades