• EL PACIFISTA

    BOYNE, JOHN EMPURIES Ref. 9788497878821 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Setembre del 1919: Tristan Sadler té vint anys quan decideix agafar un tren de Londres a Norwich per portar unes cartes a la Marian Bancroft. En Tristan va lluitar al costat del germà de la Marian, Will, durant la Primera Guerra Mundial, fins que en Will va deixar les armes al camp de batalla i es v...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9787-882-1
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : BOYNE, JOHN
    • Traductors : ENG0000005204000
    • Ilustradors : / 00000
    • Nº d pàgines : 352
    • Col·lecció : EDITORIAL EMPURIES
    Setembre del 1919: Tristan Sadler té vint anys quan decideix agafar un tren de Londres a Norwich per portar unes cartes a la Marian Bancroft. En Tristan va lluitar al costat del germà de la Marian, Will, durant la Primera Guerra Mundial, fins que en Will va deixar les armes al camp de batalla i es va declarar objector de consciència, fet que va provocar que l’afusellessin per traïdor i que va causar vergonya i deshonor a la família Bancroft. Però les cartes no són la raó autèntica de la visita d’en Tristan: guarda un secret amagat a l’ànima, un secret que vol compartir amb la Marian, si té el valor de fer-ho. Mentre passegen pels carrers d’una ciutat que encara s’està avesant al final de la guerra, ell recorda la seva amistat amb en Will, des dels camps d’entrenament fins a les trinxeres del nord de França, i parla de com la seva estreta amistat li va comportar breus moments de felicitat i de descoberta així com llargs moments de desesperació i dolor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades