• LA MA DE FATIMA

    FALCONES, ILDEFONSO DEBOLSILLO Ref. 9788499086927 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A l'opulenta Còrdova de la segona meitat del segle XVI, un jove morisc, esquinçat entre dues cultures i dos amors, emprèn una lluita ardent per la tolerància religiosa i els drets del seu poble. La història d'un jove atrapat entre dues religions i dos amors, a la recerca de la seva llibertat i la...
    Dimensions: 215 x 140 x 53 cm Pes: 863 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    12,95 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 026200
    • Col·lecció : DEBOLSILLO BEST SELLER
    • Nº d pàgines : 922
    • Traductors : URRITZ GELI, CARLES;
    • Autors : FALCONES, ILDEFONSO
    • Idioma : CATALA
    • Any d'edició : 2011
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • ISBN : 978-84-9908-692-7

    A l'opulenta Còrdova de la segona meitat del segle XVI, un jove morisc, esquinçat entre dues cultures i dos amors, emprèn una lluita ardent per la tolerància religiosa i els drets del seu poble.

    La història d'un jove atrapat entre dues religions i dos amors, a la recerca de la seva llibertat i la del seu poble, a l'Andalusia del segle XVI.

    El 1568, a les valls i les muntanyes de Las Alpujarras, esclata el crit de la rebel·lió: tips d'injustícies, espoliacions i humiliació, els moriscos s'enfronten als cristians i inicien un combat desigual que només podia acabar amb la derrota i la dispersió dels primers per tot el regne de Castella.

    Entre els sollevats hi ha el jove Hernando. Fill d'una morisca i d'un capellà que la va violar, és rebutjat pels seus a causa del seu origen, i pels cristians, a causa de la cultura i els costums de la seva família.

    Durant la insurrecció coneix la brutalitat i la crueltat dels uns i els altres, però també troba l'amor en la figura de la valerosa Fàtima, de grans ulls negres. Després de la derrota, forçat a viure a Còrdova i enmig de les dificultats de la vida quotidiana, dedicarà totes les seves forces a fer que la seva cultura i la seva religió, la dels vençuts, recuperin la dignitat i el paper que els correspon. Per això haurà de córrer riscos i atrevir-se a dur a terme iniciatives audaces i perilloses...

    Els lectors de L'església del mar trobaran en aquesta segona novel·la d'Ildefonso Falcones les mateixes claus que varen proporcionar l'èxit a la primera: la fidelitat històrica s'encreua amb un apassionant relat d'amor i odi, d'il·lusions perdudes i esperances que donen sentit a la vida i la condueixen pels camins de l'aventura. D'aquesta manera, l'autor construeix una novel·la trepidant que pretén reflectir la tragèdia del poble morisc, ara que es compleix el quart centenari de la seva expulsió d'Espanya, alhora que explica una vida singular, la d'un home entre dues cultures i enamorat, que mai no es resigna a la derrota i lluita per la convivència.

    Ressenya:
    «Manté l'expectació del lector al llarg del voluminós metratge, defuig de la predicibilitat, s'apropa a l'ideari dels autors francesos i italians (passió, revenja, esperança i justícia) i captura l'interès amb múltiples subtrames que actuen com a llibres en cadena.»
    El Periódico de Catalunya

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades