• VISIONS & CANTS

    MARAGALL, JOAN LA GALERA Ref. 9788424635534 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    <b><i>Visions & Cants </i></b>(1900) és el segon llibre de poemes de Joan Maragall i s'ha considerat, amb el anys, un dels exemples més paradigmàtics de la poesia modernista d'arrel vitalista. S'hi recullen poemes basats en mites autòctons com "El comte Arnau", ...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Pes: 196 gr
    Descatalogat
    9,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-246-3553-4
    • Data d'edició : 01/12/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MARAGALL, JOAN
    • Nº d pàgines : 133
    • Col·lecció : LA CLAU MESTRA
    • Nº de col·lecció : 9
    <b><i>Visions & Cants </i></b>(1900) és el segon llibre de poemes de Joan Maragall i s'ha considerat, amb el anys, un dels exemples més paradigmàtics de la poesia modernista d'arrel vitalista. S'hi recullen poemes basats en mites autòctons com "El comte Arnau", d'altres que representen la col·lectivitat a través de la cançó, com el "Cant de la Senyera", i d'altres que palesen les tensions entre Catalunya i Espanya, com "Oda a Espanya". <BR><BR>Amb una introducció, notes i proposta didàctica de Ferran Gadea.<BR><b>Ferran Gadea i Gambús</b> (Barcelona, 1950) és catedràtic de llengua i literatura catalanes (IES Maragall, Barcelona) i professor de la Universitat de Barcelona. Ha realitzat nombrosos cursos adreçats a la formació del professorat i ha estat coordinador i professor de didàctica del CAP de Filologia catalana UB (1986-2009). És autor de <i>Literatura catalana medieval </i>(1986) i, juntament amb A. Freixes, de <i>Literatura universal </i>(2002). També ha col·laborat en diversos manuals de literatura catalana adreçats al batxillerat. Ha treballat sobre textos medievals i de literatura moderna, de manera especial sobre Joan Salvat-Papasseit.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades