• APRENDRE

    COSTAGLIOLI, FELIP LABREU EDICIONS Ref. 9788494189036 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Felip Costaglioli (1964), barreja orígens italians, algerians, de Toulouse i de Palamós, i els porta a Minnesota, on és professor, a la Universitat de St. Cloud State, del departament de Film Studies, investigant i ensenyant el cinema com a experiència poètica i com a treball de fusió i confusió ent...
    Pes: 250 gr
    Per encàrrec. 4/7 dies
    13,00 €
  • Descripció

    Felip Costaglioli (1964), barreja orígens italians, algerians, de Toulouse i de Palamós, i els porta a Minnesota, on és professor, a la Universitat de St. Cloud State, del departament de Film Studies, investigant i ensenyant el cinema com a experiència poètica i com a treball de fusió i confusió entre imatge i text. Llibretista, performer i rapsoda, col·labora amb músics com Scott Miller, Marc Jolibois (Light is a blue trap, Oh), Zeitgeist (Shape Shifting: Shades of Transformation) i el palamosí Coco Puig (Aire i sang a la butxaca), amb qui, amb una complicitat especial, també han musicat aquest llibre. Treballa, també, amb videoartistes, com Ron Gregg, i ha exposat al MCBA (Minnesota Center of the Book Arts) amb l'artista Julie Baugnet. Ha editat part de la seva obra a la revista Arpa (dedicada al panorama poètic internacional), l'editorial L'arrière-­-Pays (Un bout d'os sous la langue, 2002, i Loin de chez soi?, 2014), a Editions de la Margeride, Robert Lobet, artiste-­-éditeur, Nîmes (Un viager, 2011; Ne pas jouer avec, 2011; T. a Catalunya / T. en Catalogne, 2011; On the roadagain, 2012; Portrait d'Ulysse en grand mélancolique, 2013). També ha publicat, amb Serge Chamchinov (llibres d'artista) i amb LaBreu Edicions (Aire i sang a la butxaca, 2009).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades