• AMB PERFUM DE TERRA CONCRETA

    MASSANELL I ESCLASSANS, ANTONI ANDANA EDICIONS I PROPOSTES C Ref. 9788496995895 Altres llibres del mateix autor
    «[Amb perfum de terra concreta], aplega una obra lírica considerable, el fruit de tota una vida: set títols independents [Poesies (1953), Crit (1962), Li diem món (1978), Bestiari (1981), Del meu terrer (1985), 30 d’agost. Palma, gralla, dansa, crit (1992) i Antologia poètica (1994)] i quaranta anys...
    Pes: 250 gr
    Disponible
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96995-89-5
    • Data d'edició : 03/06/2014
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MASSANELL I ESCLASSANS, ANTONI
    • Nº d pàgines : 0
    «[Amb perfum de terra concreta], aplega una obra lírica considerable, el fruit de tota una vida: set títols independents [Poesies (1953), Crit (1962), Li diem món (1978), Bestiari (1981), Del meu terrer (1985), 30 d’agost. Palma, gralla, dansa, crit (1992) i Antologia poètica (1994)] i quaranta anys de treball continuat amb el vers.»


    «Finalment, Antoni Massanell té el llibre que es mereix, i es pot ben defensar, sense risc d’errar el judici, que aquest és el llibre de la seva vida. Els que havíem anat llegint poemes esparsos de l’autor hi reconeixem les línies mestres de la seva lírica: l’extrem domini formal, educat en la severa escola noucentista, que li va permetre conrear amb excel·lència ara la cançó tradicional, adés el sonet; o explotar amb solvència avui les possibilitats de l’art menor -tan menor com el vers de dues síl·labes-, demà l’august alexandrí. La varietat de formes -el lector de seguida en tindrà esment- és un fet incontrovertible; però també ho és el rigor amb què el poeta acompleix els seus experiments amb la paraula.»


    «Aquesta obra mereix dedicació: és un conjunt complet, ambiciós -encara que l’ambició sigui, per dir-ho així, a posteriori: és ara que podem entendre-la, ara que podem apreuar-la-. A través d’aquests versos, a través d’uns poemes fondament humans, se’ns dibuixa una ànima singular.»
    «Antoni Massanell, el poeta de Vilafranca, perviu en un llibre que ens el mostra, poema rere poema, apamant el món -el seu, que és, a partir d’ara, el món del lector- amb l’instrument sensible del vers.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades